Nötstek, gele, inlagd gurka samt gräddsås

Panerad spättafile med lax och räkröra serveras med kokt potatis

TISDAG:

Nystekt raggmunk med sidfläsk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Ugnsbakad kummel med paprikasås serveras med potatispure

ONSDAG:

Parmesanstekt fläskytterfile med rostad potatis samt rödvinsky

Örtbakad torsk med tomat å fänkål i vitvinsgrädde serveras med kokt potatis

TORSDAG:

Svensk pannbiff med balsamiciglaserd rödlök och gräddsky

Bouilla baisse fisk och skaldjur i mustig tomat och saffransås

FREDAG:

Bbq marinerad karre, chipotle glaze och hasselbackspotatis

Panerad kolja med dill och räkor samt brynta champinjoner serveras med krämig dillsås

 

HELGMENY: 

Götaströms cordonbleu snitzel fylld med ost, skinka serveras med bearnaisesås alt rödvinssås samt purjolökspotatis

Halstrad  räkmarinerad  laxfile med gräslökstuvad potatis och romcreme

 

                  

V 50